Cégünkről

A Pannon Mérnöki Iroda Kft. fő profilja a műszaki tervezés, e tevékenységi körből leginkább kőolaj-, és földgázipari, valamint vegyipari felszíni létesítmények komplex (technológia, gépészet, villamos, irányítástechnika, építész) és részegységeinek – nyomástartó edények és rendszerek – tervezését és az ezekhez kapcsolódó szakértői tevékenységet emelnénk ki. A fent említetteken kívül a szakembereink végzettsége folytán jogosultak vagyunk vegyipari-gépészeti, épületgépészeti, környezetvédelmi tervezést, szakértést és műszaki ellenőrzést is végezni.

Az eddigi tervfeladatok megoldása során megfelelő módon megismertük és alkalmazzuk az engedélyeztetéshez szükséges alapvető államigazgatási és jogi ismereteket.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Korszerű számítástechnikai infrastruktúrával rendelkezünk, amelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tervezési tevékenységet teljes egészében CAD módszerrel oldjuk meg. 2010 évtől áttértünk a valós 3D-s tervezésre, terveinket CadMatic nevű programmal készítjük el. A tevékenységünkhöz szervesen kapcsolódó méretezési és mérnöki számítási igényt szintén PC-ken futó programok segítségével oldjuk meg. A tervezéshez szükséges magyar és alapvető külföldi – zömében API, ASME, ANSI – szabványokkal rendelkezünk.

Társaságunk a tevékenységét 1999. óta ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer szerint végzi.

Kiemelt partnereink:

  • MOL Nyrt.
  • Linde Gáz Magyarország Zrt.
  • Magyar Horizont Energia Kft.
  • Magyar Földgáztároló Zrt.
  • OILTECH Kft.